Päiväkauppaa Koskevat Vaatimukset

Valuuttakaupassa harkitse aloittamista vähintään 500 dollarilla, mutta mieluiten enemmän. Siksi 3 edestakaista matkaa liikkuvan 5 työpäivän jaksoa kohden pysyvät hienotunteisesti. Itse asiassa he lupaavat ympäri vuorokauden puhelin- ja online-chat-ohjeita.

95/kauppa edustajaa avustavien kauppojen osalta. Esimerkki käteisvarojen rikkomuksesta, Marty: Sijoittajat voivat välttää tätä sääntöä ostamalla päivän lopussa ja myymällä seuraavana päivänä.

95 vähemmän kuin 30 kauppaa/vuosineljännes.

Myydään lyhyitä osakkeita alle 16 dollaria. Huolimatta korkeammista palkkioistaan, TD Ameritrade on hieno vaihtoehto sekä aloittelijoille että asiantuntijoille, vaikka suosimme silti E * TRADE: n koulutusvälineitä niille, jotka ovat uusia sijoittajia. Sitten he analysoivat määrittääkseen, että katteita on supistettu huolimatta voimakkaasta myynnin kasvusta, ja myyvät osakekannan seuraavaan tulospyyntöönsä. Joskus taistelun kuumuudessa kauppiaat heittävät omat säännöt ja pelaavat niitä korvan kautta - yleensä tuhoisilla tuloksilla. Oletuksena on, että vähittäisasiakkaiden, joiden pääoma on yli 25 000 dollaria, oletetaan tuntevan päiväkauppaan liittyvät riskit.

Kauppaa enemmän, maksa vähemmän. Sääntö tarjoaa päiväkaupan ostovoiman jopa 4-kertaiseksi yli päivämääräkauppiaan ylläpitomarginaalin kanssa. Joten todella, jos teet 15 kauppaa neljänneksellä, saat Etrade Pron ilmaiseksi. Pidän tästä vaihtoehdosta, koska se pitää sinut keskittymään älykkäiden, hallittavien näytelmien tekoon. Kaikilla ei ole vatsaa. 95 kauppaa kohden, mikä ei ole mielestäni alennusvälittäjä tänä päivänä. Parhaat pörssivälittäjät, 5 Tähteä FINVIZ. Tällä tavalla pääset enemmän rahaa ja tunnet silti paremmin kuin muuten tekisit. 50, jos ne tekevät yli 30 kauppaa vuosineljänneksellä.

  • Opi kaupankäynnin haasteeseen oppiaksesi parhaat päiväkaupankäynnin strategiat ja rakentaa varallisuuttasi todistettujen menetelmien avulla.
  • Tärkeä on ymmärtää osakekurssi ja miten se reagoi erilaisiin tapahtumiin - tulosraportit, taloudelliset muutokset.
  • Kauppiaat rakensivat StocksToTraden kauppiaille.
  • Käyttäjät voivat myös piirtää trendiviivoja molemmille alustoille.
  • Saat mitä maksat, ja E * TRADE -tapauksessa saat paljon.
  • Ei ole hyödyllistä käydä kauppaa miljoonalla dollarilla, jos eniten tililläsi on 30 000 dollaria.

Mutta Se Oli Yli 20 Vuotta Sitten

He väittävät usein, että et voi lyhyt myydä penniäkään osakkeita (kyllä ​​voit - tarvitset vain oikean välittäjän) tai että sinun täytyy käydä kauppaa päivittäin joka päivä rikastuaksesi (ei, sillä tavalla teet välittäjästäsi rikkaan) tai että tarvitset 25 000 dollaria varastossa todella käydä kauppaa. Ilmoita virheestä, puutteesta tai ongelmasta:, melko ironista, että palkan lopussa ovat suuret yhtiöt, jotka tuovat yhteiskunnallista hyötyä, kuten koulutus. Oletetaan, että olet aloitteleva sijoittaja, joka on ansainnut vähän rahaa ja jäänyt kiinni markkinoiden hulluudesta. Raporttien mukaan E * Trade on "vapauttamassa" salausta asiakkailleen. Et voi käyttää varoja, joita sinulla ei virallisesti ole (vielä selvitysosassa), mikä tarkoittaa, että rahasi eivät aina ole käytettävissä päiväkauppaan. Futuurisopimukset ovat 1 dollari. Toinen vaihtoehto on päivittäinen kauppa muiden kuin Yhdysvaltojen markkinoilla.

Kuviopäiväkauppias on SEC: n mukaan kauppias, joka: E * TRADE -verkkosivustolla on helppo selata ja sillä on hieno sisäänrakennettu sijoittajakoulutuskeskus. E * TRADE: n hallittu salkkutilanne on valtava ja monipuolinen, mikä antaa sinulle mahdollisuuden olla ydin-, räätälöityjä, räätälöityjä salkkuja ja jopa korkosalkkuja. Monipuoliset varat - voit spekuloida osakekursseista, optioista, joukkovelkakirjoista, sijoitusrahastoista ja ETF: stä.

Alan johtava mobiilisovellus - Molemmat mobiilisovellukset takaavat sujuvan siirtymisen työpöytäpohjaisista kauppapaikoista.

Lyhyt Historia

Yksinkertaisesti sanottuna, ostat 100 osaketta XYZ: n osakkeita aamulla ja myyt sitten samat 100 osaketta jossain vaiheessa saman päivän aikana. Olen iloinen, että monet teistä nauttivat luomastani ilmaisesta uuden päivän kaupankäynnin oppaasta. Jos olet ollut beetatestaaja, kerro mielipiteesi. Asiakkaiden, jotka asettuvat positioon päiväkaupalla (yli yön ostovoiman) odotetaan sulkevan kyseisen position normaalin istunnon päättyessä. Vaikka tämä saattaa johtaa korkeampiin palkkioihin ja lakisääteisiin maksuihin, on parempi kuin tilisi jäädyttäminen tai kyvyttömyys suorittaa kriittistä poistumista pelkäämällä, että se käynnistää PDT-luokituksen. Suurtaajuuskauppiaat ja päiväkauppiaat löytävät todennäköisesti halvempia vaihtoehtoja interaktiivisten välittäjien ja Lightspeed Trading -sovellusten avulla. Viimeinen huomautus ”Split Brokerage” -vaihtoehdoista. Arviot ja arviot osoittavat, että Etraders on tyytyväinen vipuvaihtoehtoihin.

Paras tapa harjoitella: Tässä on erittely parhaimmista päiväkaupan verkkovälittäjistä. Käy heidän kotisivullaan löytääksesi alueesi yhteyspuhelinnumero. Kun avaat Etrade-tilin, voit ladata Etrade Pron. Teknologisesti raskas Nasdaq-indeksi nousi voimakkaasti 5 000: een maaliskuuhun 2019 mennessä. Päivittäiskauppiaiden polttoaineet olivat aliarvostettuja, julkiset ostotarjoukset (IPO) ja lyhyet puristukset.

Bruttotuotto + 661 930 dollaria. Pienten kauppiaiden auttamiseksi olemme pyytäneet asiantuntijoita koskemaan kaikkia Pattern Day Trader -sovelluksen kaikkia näkökohtia. Seuraava näyttö pyytää sinua rahoittamaan tiliäsi. Lisätietoja erityyppisistä kauppayrityksistä ja niiden eduista ja haitoista on artikkelissa Päivittäiskaupan aloittaminen. Voit soittaa yritykselle suoraan tai viestiä heille suojatun viestikeskuksen kautta. Lisäksi E * TRADE Mobilessa on viivakoodin hakuominaisuus, jotta voit skannata tuotetta ostoksilla ja nähdä, mikä julkisen kaupan yritys omistaa kyseisen tuotteen. 6 prosenttia normaalista tuloista.

Ei Varten

Koulutussisältö on huippuluokkaa ja ilmaista asiakkaille. Lyhytaikainen trendi voi kestää vain 10 minuuttia, ja ajoituksen on oltava moitteeton valtavan osan sieppaamiseksi. Tarkastellaan jotakin perusmatematiikkaa, sanotaan yksi ja alle 25-vuotias.

On vaikeampaa pitää silmäsi useilla kaupoilla kerralla, ja jos pääset sisään ja ulos lyhyessä ajassa, sinun on pystyttävä keskittymään. Toinen merkittävä ero muihin välityspalveluihin on, että E * TRADE ylläpitää omaa pankkia. Sieltä löydät vastauksia tilin sulkemiseen, Pro-alustan kustannuksista ja tietoa pidennetyistä aukioloaikoista. Joten sanotaan, että sinulla on vain 10 000 kauppaa ja olet kuollut päiväkaupalla (… tiedät, että siellä on jotain, jota kutsutaan myös “swing trading” ja “position trading”). Tradespoon tarjoaa myös yksitellen mentorointia, joten et koskaan jää pimeään. 40 tapaa ansaita rahaa nopeasti intiassa, näitä voidaan pitää passiivisina tavoina ansaita säästöllä, mutta lopulta kasvattat säästöjäsi tekemällä näin. Se ei ole kohtuuton määrä verrattuna summiin, joita vaaditaan oven pääsyyn perinteisissä välittäjissä, mutta se voi tuntua paljon aloittelevalta kauppiaalta. Voit esimerkiksi seurata kojetaulua tilejä, luoda tarkkailulistoja ja suorittaa kauppoja. Ameritraden välittäjien avustamat kauppapalkkiot ovat huomattavasti korkeammat 44 dollarilla.

Muilla kuin päivämääräisillä kaupankäyntitileillä, joilla on tavanomainen käyttöoikeus marginaaliin, kauppiaat voivat pitää positioita arvossa, joka voi olla enintään kaksinkertainen tililleen nähden. Sijoittajat, jotka ovat rikkoneet sääntöä (joilla on alle 25 000 dollaria marginaalitilillä ja jotka ovat tehneet vähintään 4 edestakaista kauppaa viidessä peräkkäisessä kaupankäyntipäivänä), voivat kertoa välittäjälle todellisesta aikomuksestaan ​​ja siitä, että heidän kaupankäyntistrategiansa ei ole päivän kaupankäyntistrategia, ja yritys voi päättää sallia toiminnan jatkumisen. Useimmat ammattilaiset tietävät, että osakkeiden ostaminen tietämättömien tuttavien vinkkien perusteella johtaa melkein aina huonoihin kauppoihin. Vaikka en enää käytä E * TRADE -tapahtumaa ensisijaisena kauppapaikkani, minulla on silti tili heidän kanssaan, ja mielestäni niiden käytöstä on joitain suuria etuja. Voit käydä kauppaa myös ulkomaisilla markkinoilla, joilla on vähemmän tiukat vaatimukset. Tämä on rikas lähde koulutukselliselle sisällölle, perusteellisille analyysityökaluille ja analyytikoiden tutkimukselle sekä oppeille. Tätä kutsutaan päiväkaupan ostovoimana ja määrä määritetään kunkin kaupankäyntipäivän alussa. Jos haluat ansaita nopeita voittoja, on parasta odottaa hetki, kunnes pystyt huomaamaan palkitsemisen mahdollisuudet.

Ilmainen Ratsastus Rikkomus

Monet väittävät kuitenkin, että maksat enemmän, koska saat enemmän, mukaan lukien tehokkaat kaupankäyntityökalut ja arvokkaat lisäominaisuudet. Esimerkiksi yhden tilauksen perusteella tehdyn 10 sopimuksen ostaminen, joka myöhemmin suljetaan useissa peräkkäisissä liiketoimissa, muodostaa yhden päivän kaupan. Uskon, että voin turvallisesti sanoa, että tämä on täysin sallittua kaikissa tarkoituksissa ja tarkoituksissa. Kauppaa kohti maksettu komission rakenne teki houkuttelevaksi myös 50–100 000 osakkeen ostamisesta penniäkään. E * TRADE oli yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka hyötyi verkkokaupan hullusta. Päivitettäessä tätä artikkelia vuoden 2019 neljännellä vuosineljänneksellä, kuinka paljon Etrade Pron kustannukset perustuvat siihen, kuinka paljon kaupat kalenterivuosineljänneksellä. Löydät ruudukot, helposti luettavat maksutaulukot, vero-ohjeet ja ladattavat lomakkeet - kaikki ne on asetettu käyttäjäystävällisessä käyttöliittymässä. Koska mallipäiväkauppiasääntö koskee kaikkia arvopapereita, optioihin sovelletaan lakia.

NASD: n muutokset sääntöyn 2520 tulivat voimaan 28. syyskuuta 2019, kun taas NYSE: n muutokset sääntöyn 431, jotka ovat olennaisesti samanlaisia, NYSE: n tiedotuspyyntö tulivat voimaan 27. elokuuta 2019. Futuureilla ei ole päiväkauppaa koskevia rajoituksia, ja koska sinulta vaaditaan vain pieni prosenttiosuus koko sopimuksesi koosta, vipuvaikutus on enemmän kuin tarvitset. Se on vähemmän kuin yhden päivän kauppa päivässä, mikä tarkoittaa, että sinun on valittava voimassa olevien kauppasignaalien joukosta, joten et saa täysimääräistä hyötyä todistetusta strategiasta. Päiväkauppa käteistilillä voi helposti johtaa vilpillisiin uskoihin. Kun käytät välitysalustaa, varmista, että reaaliaikaiset uutiset ja tietosyötteet sisältyvät pakettiin. Osto ja myynti - kaupankäynti - osake tai useita osakkeita päivän sisällä. Mene ostoskeskukseen viikonloppuna, kävele Lululemon-myymälään, katso paljon ihmisiä maksamaan joogahousuista täyden hinnan.

Tässä lyhyt yhteenveto: Voit yhdistää alan johtavat sovellukset suoraan Etradean. alkuperÄjen opas forex-kauppaan, vastaavasti keskuspankit hyödyntävät valuuttapalveluja varantovaluutoilla (ts. Huomaa kuitenkin, että tämä menee kumpaankin suuntaan, koska suoran markkinatalousjärjestyksen reitittäminen NYSE: lle aiheuttaisi sen sijaan dollarin veloituksen. ETRADElla on pelin paras asiakaspalvelu. Tarvitsetko rahaa nyt? 291+ paikkaa, jotta voit tehdä 100 dollaria nyt. Itse asiassa kaikki online-välityspalvelut eivät anna sinun vaihtaa niitä.

Julkaisijaviikosta

Jälleen vain epätasapainoon. Tästä tilistä peritään maksu 15 dollaria/kk, mutta voit luopua siitä, jos olet asettanut vähintään 200 dollarin kuukaudessa yhden suoran talletuksen, pitämällä vähintään 50 000 dollarin kokonaissaldo kaikilla E * TRADE -tililläsi tai toteuttaa vähintään 30 kauppaa neljänneksellä. Sillä on runsaasti tietoa, joka on rakennettu alustoille ja verkkosivustolle, ja se palvelee niitä, jotka etsivät pidemmän aikavälin sijoitusta. Verkkokauppa hyväksyy vain kauppiaita Yhdysvalloista.

S&P 500: n suorittaminen tiettynä vuonna on itsessään hieno ominaisuus, mutta kun otat sitten huomioon verot, palkkiokustannukset ja tutkimuksen (ne kuumakirjan palvelut, chat-huoneet ja markkinoiden uutiskirjeet eivät tule ilmaiseksi), pelistä tulee paljon vaikeampaa.

ETRADE-vertailut

Irnigerin tarjous: Kun olet avannut marginaalitilin, voit lainata jopa 50% hyväksyttävästä pääomasta tuotteiden ostamiseen. Päivittäisessä kaupassa tänään sinulla on vähintään 25 000 dollaria noudattamaan Pattern Day Trader -sääntöä. Uudet asiakkaat, jotka tänään avaavat tilin, saavat erityisen marginaalikoron.

E * KAUPPA vs. Ally Invest

Legendaarinen kauppias Jesse Livermore kertoi sen parhaaksi kirjoittaessaan tämän vinkistä: Muutoin välittäjä rajoittaa kaupankäyntiäsi, jos sinut merkitään arvopaperikaupan (SEC) arvopaperi- ja pörssikomission (SEC) sääntöjen mukaisesti ”päivämyyjäksi”. Tämä on melko suoraviivaista. 99 Asiakaspalvelu (650) 599-0125 (800) 669-3900 (avoinna ympäri vuorokauden) Poissaolomaksu 0 dollaria 0 dollaria Ylläpitopalkkio 0 dollaria 0 dollaria Pankkisekkitili ei tarjoa vähimmäisvastuuta koskevia vaatimuksia, ilmaista online-laskun maksua ja rajoittamatonta pankkikortti- ja sekkitapahtumaa. Vähittäiskauppiaat, joilla on unelma lopettaa päivätyönsä tulla kokopäiväisiksi kauppiaiksi kupliin murskattuina. Eläkkeelle siirtyminen ja suunnittelu - oppiminen kuinka rakentaa ja kuinka säilyttää turvallinen eläkkeelle siirtyminen, korkeakoulujen säästöt, verot jne.

Panokset ovat paljon korkeampia. Kun olet etsinyt varastosymbolia, se antaa sinulle tarjouksen, perustiedot ja muut perustiedot varastosta. Jos haluat avata tilin Interactive Brokers -palvelussa, joudut maksamaan 10 dollarin kuukausipalkkion, jos et pidä tililläsi vähintään 100 000 dollaria tai et kerää vähintään 10 dollaria kuukausittaisista palkkioista. Tililtä, ​​joihin asetetaan 90 päivän rajoitus, veloitetaan 19 dollaria. Warren Buffet ymmärtää markkinat, ja sitä pidetään laajasti kaikkien aikojen suurimpana sijoittajana ja hänen keskimääräiselle amerikkalaiselleen antamansa neuvot ovat korvaamaton: 95 kauppaa kohden, mikä on enemmän kuin kilpailijat kuten Ally Invest (entinen TradeKing). Päiväkaupat mitataan asiakkaan aikomuksella kauppoja tehtäessä. Itse asiassa tämä luottamuselementti on tulossa yhä tärkeämmäksi käyttäjille, jotka ovat ymmärrettävästi huolissaan hakkeroinnista tai putoamisesta epärehelliselle välittäjälle.

25 prosentin ylläpitomarginaali 60 000 dollarilla olisi 15 000 dollaria, mikä vähennettäessä omaa pääomaa antaa ylimääräisen oman pääoman 35 000 dollaria. Voit myös tutustua automatisoituun kaupankäyntiin E * Trade -palvelun avulla. Lyhytaikaisuus vaatii kuitenkin marginaalia. Painopiste on tietokoneen analyyttisten työkalujen käyttämisessä hyvin suunniteltujen taloudellisten suunnitelmien luomiseen sen sijaan, että yksinkertaisesti opiskelisit esimerkiksi ajaa helter-skeltorin päiväkauppaa. Saavuttuaan salkun enimmäisarvon 18-vuotiaana, olin fuksi yliopistossa kolmella näytöllä asuntolan huonepöydälläni, ohittaen luokan ja päiväkaupan ystävien eläville. Optio-oikeutta markkinoidaan uudena edistyneenä kaupankäyntialustana. Voit myös löytää paikallisten toimistojesi postiosoitteet tai avata paikallisen sivuliikkeen.

Ilmoitukset

E * TRADE on yksi Yhdysvaltojen suurimmista rahoituspalveluyrityksistä. Mitä minun pitäisi etsiä verkkokaupan järjestelmästä? Lisäksi ne voivat auttaa sinua rakentamaan räätälöidyn tuotevalikoiman, jota E * TRADE -yrityksen ammattilaiset seuraavat ja hallitsevat. Piensijoittajille toteutettavien kauppojen ohella suuri osa volyymista tulee sijoitusrahastoista, hedge-rahastoista ja muista suurkauppiaista. S&P 500: n historiallinen tuotto on 9.

Plussat

Molemmat ovat toteuttamiskelpoisia tapoja käydä kauppaa. Hän suosittelee alhaisten kustannusten indeksointia markkinoiden ajoittamisen sijasta parhaaksi tieksi pitkäaikaiseen menestykseen. 10 parasta bitcoinin louhintalaitteistoa lokakuussa 2019, 318 17-01-2019 903. Päiväkauppiaana olemisen suuri etu on, että et käy kauppaa omalla pääomalla. Markkinoille saattamista edeltäviä ja jälkeisiä kauppoja kohdellaan samalla tavalla kuin säännöllisiä istuntokauppoja. Toisin kuin sijoittaminen eläkkeelle (johon sisältyy tyypillisesti osake- tai rahasto-osto ja sen pitäminen vuosien ajan), päiväkauppiaat tekevät paljon kauppoja kuukaudessa, toteuttaen joskus jopa kymmenen kauppaa päivässä. Fidelity sijoittui tilausten toteuttamisessa ensimmäiseksi kokonaisuutena tarjoamalla elinkeinonharjoittajille toimialan johtavia tilauksia kilpailukykyisen alustan rinnalla.

Monipuoliset alustat tyydyttävät jokaisen asiakastyypin. Esimerkiksi osakkeet, jotka ovat yli 20% uutisista, joilla on korkea lyhyt korko, ovat alttiita rajoitetulle katteelle. Kun käytät välittäjää, kuten Lightspeed, johtamalla 1 000 osakkeen ostolimiittitilauksen NYSE: lle netto sinulle 0 dollaria. Päiväkauppaa kanadalaisille nukkeille huijari, mutta he saattavat saada maksun tilauksistasi. * * * Kun käydään kauppaa The-site Trader -palvelun kanssa, saat parhaan mahdollisuuden hinnankorotukseen, koska annamme sinun ohjata omaa tilaustasi. Päiväkauppiaita on kahta erilaista. Käytät mobiilikauppasovellustasi tunnisteen skannaamiseen, huomaat ”LULU” -symbolin symbolina, keskustelet myyntiedustajan kanssa siitä, kuinka myynti on sujunut, ja ostaa nopeasti joitain osakkeita puhelimestasi. Ehdotan Vanguardin. Vahvistava puolue on taipumus etsiä, tulkita, suosia ja muistaa tietoja tavalla, joka vahvistaa uskomuksensa tai hypoteesin, samalla kun kiinnitetään suhteettoman vähemmän huomiota tietoihin, jotka ovat ristiriidassa sen kanssa.

Kun menin tekemään ensimmäistä kauppaa, ajattelin pitää sen yksinkertaisena ja sijoittaa vain SPY: hen.

Lopulliset Ajatukset

Tämä on todellinen plus. Liity päiväkauppiasyritykseen. Onneksi talletusten ja nostojen suorittamiseen on olemassa useita tapoja, kuten: Se houkuttelee ihmiset matalan todennäköisyyden kauppoihin. Joten varovaisuutta on noudatettava, ja riippuu siitä, onko tällainen kaupankäynti sen arvoista, riippuu yksittäisestä kauppiaalta.

Mikä on Pattern Day Trader (PDT), sellaisena kuin FINRA sen määrittelee?

Heillä olisi myös oltava pääsy tutkimukseen, uutisiin ja analyyseihin. Menetin sitten 72 000 dollaria yhdessä kaupassa ja tajusin, että osakekaupalla oli paljon enemmän kuin ei silmämääräistä. Joukkovelkakirjalainat ovat 1 dollari kauppaa kohden ilman ala-arvoa. Optio-oikeudet ovat 0 dollaria. Voit käyttää online-välittäjääsi tai kaupankäyntiohjelmistosi osakeseulontaa etsimään varastot, jotka vaikuttavat kypsiltä päiväkauppaan. Sinun on kuitenkin tarkistettava futuurimarginaalivaatimukset tilityypiltäsi. Alustamaksu on 99 dollaria kuukaudessa tai ilmainen vähintään 30 kaupalla kuukaudessa.

SEC määrittelee päivän kaupankäynnin ostamalla ja myymällä tai lyhytmyymällä ja ostamalla saman arvopaperi - usein osake - samana päivänä. Tämä summa (mikä tahansa summa yli 25 000 dollaria) on talletettava tilille ennen kaupankäynnin aloittamista. Rahoitus ”lainvastainen” -sovellus on vuosituhansien suosikki sen helppokäyttöisyyden ja nollavälitysmaksujen vuoksi.

SEC uskoo, että ihmiset, joiden tilinpääoma on alle 25 000 dollaria, voivat edustaa vähemmän kehittyneitä kauppiaita, jotka saattavat olla vähemmän kykeneviä käsittelemään tappioita, jotka voivat liittyä päiväkauppaan. Liity yli 155 376 jäsentä, jokainen jakso näkee Ferrissin haluavan oppia vierailtaan, keskustelemalla heidän suosikkikirjoistaan, päivittäisistä rutiineistaan, heidän liiketottumuksistaan ​​ja ajanhallinta temppujaan - lähinnä niiden rakenteista, jotka he ovat asettaneet menestykseen omalla alallaan. Monet kauppiaat haluavat suurempia tilejä. Kauppa 2 (10 a. )Onneksi jos tilisi on Ally Investissä, sinulla on pääsy kokeneisiin välittäjiin, jotka voivat auttaa sinua navigoimaan näissä joskus hämmentävissä säännöissä. Tutki muita markkinoita ja katso tarjoavatko ne tarpeisiisi sopivia päiväkauppoja.