Beatsien / Instrumentalien Myynti Verkossa: Vinkkejä Aloittelijoille

DJ Pain 1 6, katselua. Demo-kaupankäyntitili, iG: n demo-tili tarjoaa elinkeinonharjoittajille mahdollisuuden kokeilla verkko- ja mobiililaitekauppojaan ympäristössä, jossa ei ole riskiä menettää oikeita rahaa. Älä odota ansaitsevan paljon rahaa tai lainkaan rahaa parin ensimmäisen kuukauden aikana lyömällä. Sitä olen tehnyt joka päivä siitä lähtien. Udemy - Yli 80 000 kurssilla ja 24 miljoonalla opiskelijalla tämä online-oppimisalusta on loistava luoville yrittäjille ja musiikin tuottajille, jotka haluavat tarjota kurssejaan organisoidulla ja vuorovaikutteisella oppimismenetelmällä. Koska se, mikä on osoittautunut saavani minusta aikaisemmin eniten tyytyviä ja kiinnostuneita… Aloin saada lisää seuraajia, kun aloin lähettää tämäntyyppisiä kuvia. Aloitin niiden lähettämisen SoundClickiin ilman hinnoittelua.

Katso myös mitä muut tuottajat tekevät saadaksesi käsityksen siitä, mikä toimii muiden hyväksi. En suosittele sitä, jos olet vasta alkamassa myydä lyöntiä verkossa. Lyönnien myynnin rajoittaminen antaa sinulle mahdollisuuden suojata mainetta. Älä keskity vain työn löytämiseen, keskity etsimäsi työn löytämiseen. Vasta kun sain pohjalle, päätin lopulta sivuuttaa ylpeyteni ja pyytää apua tuottajaystävältä nimeltä OSYM. Suosittelen, että käytät tätä palvelua, jos kappaleesi ei ole kiillotettu - se on sen arvoista, kun kappaleesi kuulostaa oikealta ammattimaiselta tuotantolta. Tämän tekeminen vie yleensä paremman osan iltapäivästä, mutta silloin minun ei tarvitse huolehtia sosiaalisesta mediasta loppuvuoden ajan. Näin syntyi käsitys lyömättömästä lisenssistä.

Tuolloin myin yksinoikeudet 300 dollarilla USD. Vuonna 1996 Batshon oli pyrkivä lauluntekijä, joka olisi usein yhteydessä AOL-chat-huoneiden tuottajiin. Joka kerta, kun vaihdat tuottajan nimeä, vaikeuttaa sinua hakevia ihmisiä löytämään sinut. Lopetin vuoden tai kaksi sitten.

”Nykyään tuottajat myyvät rumpusettiään, he myyvät silmukoitaan, äänitehosteita - kaikki äänet, jotka he ovat luoneet ja jotka he haluavat jakaa maailmalle. Jokainen sietää erilaisia ​​hinnoittelujärjestelmiä ja omistusmenetelmiä. No, vaikka suurin osa tällaisten kauppojen kautta luotuista kappaleista on sijoitettu uusille taiteilijoiden miksille tai postitettu YouTubeen ja muihin sosiaalisen median sivustoihin, joilla ei ansaita rahaa, silloin tällöin, kun näitä kappaleita julkaistaan ​​kaupallisesti, joukko juridisia kysymyksiä voi ja syntyy. Kuinka saada ilmaista rahaa heti (30 legit idea), jos siellä on kohtuullinen määrä ja näyttää siltä, ​​että kysyntä on jatkuvaa, laita nämä taidot suosikkilistaan ​​ja aloita tutkimukset palkkaavia yrityksiä ja toimialoja varten. Se on todella kaunis asia!

 • Internet antaa sinun tunkeutua musiikkifanien tietokoneisiin ympäri maailmaa.
 • Kannattaa miettiä, millaista sisältöä julkaistaan, jotta houkutellaan taiteilijoita, jotka ovat halukkaita kuluttamaan rahaa kappaleisiin.
 • Ajattelin, että minun piti investoida enemmän studiolaitteisiin, jotta voisin tehdä parempia rytmiä.
 • Se voi todella olla inspiroiva jokaiselle tuottajalle.

Suunnistus

Vaihtoehtoisesti voit myös asettaa lyhyitä esikatselmia Soundcloudiin ja hyväksyä suoria pyyntöjä. Kymmenen parasta kaupankäyntikurssia 2019 paljastettiin (40+ arvioitu), etsitkö lisätietoja? Lisenssityyppejä harkitaan myös hinnoittelussa (ei-yksinoikeudellinen vuokrasopimus vs. )Soittolistojen lataaminen Etkö pidä tästä videosta? Vuonna 2019, 30 päivässä, menin tekemään vain 400–500 dollaria kuukaudessa jatkuvista vuokrasopimuksista vähintään 2500 dollariin vain vuokrasopimuksista. 30 parasta tapaa ansaita rahaa kotona - kaikki kokeillut ja testattu. Instagramissa on rajoitettu hakuvaihtoehto.

Sijoita hyviin VST-laitteisiin, ääniin, laitteisiin, näytöihin, kuulokkeisiin jne. Kuinka ansaita rahaa kotoa, jos olet jo palkattu työntekijöihin ja et ole kiinnostunut oppimaan tapoja ansaita rahaa aloittamalla sivutoimisto, online-liiketoiminta tai ottamalla osa-aikainen työ, sinun kannattaa ehkä kysyä, voisitko ansaita enemmän jo jo tehdyllä työllä. Sinun ei tarvitse olla nälkää taiteilija ikuisesti; käännä elämäsi ympäri ja ryhdy toimiin, jatka mitä rakastat tehdä ja ansaitse siitä. Se johtuu siitä, että saat parhaan äänenlaadun, jäljitetyt tiedostot ja hyvät käyttöoikeudet. Minulla oli joukko myyntiä käsittelemään tänä aamuna. Mutta se voi viedä hetken, jos sinulla ei ole paljon rahaa.

Useimmat merkittävät taiteilijat eivät koskaan osta rytmiä, jotka eivät ole yksinoikeudella. Älä kuitenkaan anna pienten tavaroiden estää sinua toimimasta. Lähetä navigointi, seuraa äänenvoimakkuutta. Ole parempi osakekauppias, alkaen tänään, hintakuvioihin voi sisältyä tuki, vastus, suuntaukset, kynttilänjalat (esim. 24 tuntia myöhemmin istuimme keittiön pöydälläni ja hän hajotti liiketoiminnan.

Hän tarjosi maksaa jotain, mutta vähemmän kuin myyntihinta - sillä ehdolla, että tuottaja voisi silti myydä ritin jollekin toiselle.

Ymmärrä Kohdeyleisösi

Teeskentelemme, että 80 pelaajaa painaa leikkiä, mutta ei etsi lyöntejä (tuottajat, DJ: t, insinöörit, ystäväsi, perheesi, ihmiset, jotka napsauttivat linkkiäsi Twitterin kautta ollakseen turha, ihmiset, jotka napsauttivat pelata onnettomuuden vuoksi). Luotu 200ft²: n makuuhuoneen studioon. Sen suurin beats-myyntipaikka verkossa. Internet ei koskaan unohda mitään, joten älä tee sitä. Synkronointilisenssit ovat hämmästyttävä tapa ansaita rahaa jo tekemästäsi musiikista (vaikka se ei olisikaan uskomatonta musiikkia). Se ei todellakaan kuulosta reilulta kaupalta, eikö niin? Mikä on avain ansaita rahaa instrumentaalien myynnistä? Uskon todella, että kuka tahansa voi ansaita rahaa myymällä lyöntejä tämän mallin avulla.

 • Johdannaisteokset ovat hyvin yleisiä musiikkiteollisuudessa ja törmäät niihin todennäköisesti päivittäin.
 • Taiteilija voi pitää lyömästäsi, mutta jos päivität sivusi vain 3 kuukauden välein, hän löytää lyönnit muualta.
 • SoundCloud on myös loistava paikka myydä lyöntejä.
 • Sen mukaan, kuka käyttää musiikkiasi videoissasi, voit ansaita nollasta tuhansiin dollareihin kuukaudessa.
 • Kun musiikin luominen on sinulle luonnollista, on helppo antaa tunteesi saada tielle.
 • Katsotaan esimerkiksi viimeistä kohtaamme henkilökohtaisen verkkosivuston luomisessa palveluidesi yksityiskohtaisiksi määrittelemiseksi.

Johtopäätös

Aiempia osallistujia ovat Shady Records, Sprite, Netflix ja Wiz Khalifa. Pelien pelaaminen on hauskaa ikästäsi riippumatta. Loin lyönnin toisen tuottajan kanssa. Batshon sanoi jopa itsensä: ”Yhteisöön sitoutuminen ja suhteiden luominen lisää ehdottomasti menestysastetta. Tiedän, että tämä rikkoo paljon sydämesi, mutta Twitter ja Instagram eivät ole parhaat paikat myydäksesi lyöntejä.

Lopuksi, varmista, että olet päättänyt, kuinka hyvitystä käytetään mainostarkoituksiin. Kun taiteilijat ostavat ei-yksinoikeuden lisenssin, heille myönnetään useita käyttöoikeuksia, joiden avulla he voivat käyttää soittoa henkilökohtaisiin musiikkiprojektiinsa. Suurin osa tuottajista sanoo, että sinun on tiedettävä, kuinka tuottaa kaikki tyylilajit tai jos sinulla on sekoitus niitä kaikkia luettelossasi. Suosittelen 3 tai 4 ei-yksinoikeuden luomista eri hinnoilla. Johtopäätös, voit jopa perustaa pienyrityksen, joka myy ei-toivottuja esineitä, kuten vaatteita, CD-levyjä, DVD-levyjä ja leluja. Palvelu tarjoaa Flash- ja HTML-beat pelaajia, joilta asiakkaat voivat ostaa lyöntejä. Jos päätät ansaita rahaa videolla, joka käyttää tekijänoikeuksilla suojattua musiikkiasi, ansaitset osan videon ansaitsemasta mainosrahasta. Haluat sijoittaa itsesi korkeammaksi kuin siellä oleva yleinen riff-raff.

Varmista, että kaikki ystäväsi ja perheesi kertovat ihmisille lyönteistäsi. Millainen kemia on musiikillisesti? Voit lähettää instrumentaalisi isojen nimien räppyrille ja pääleimoille! Voinko vaihtaa tämän teollisuuden matalimmat hinnat harjoittelualalla?

Hanki Rytmi Internetradiosta

Tässä oppaassa annetut tiedot koskevat sekä taiteilijoita, jotka ostavat beat-lisenssejä, että tuottajia, jotka myyvät beat-lisenssejä. Mutta minusta tuntuu, että olen todella sekoittanut prosessin hyvin öljyttyyn koneeseen ja näen kasvun vain siirtyessäni eteenpäin. Se on vain yksi tekijä, joka on otettava huomioon valittaessa käytettävää verkkosivustoa. Kaikki nämä kyvyt tarjoavat beat-valmistajalle ainutlaatuisen aseman vain silloin, kun hän voi saada altistumisen ja rakentaa mainetta ja aloittaa kiipeämisen portaita pitemmälle parempien ja isompien beat-sijoittelujen ja korkeamman profiilitietueen saavuttamiseksi. Lähes kaikki myyvät lyöntiä verkossa.

 • Siksi he ovat markkinoita toimittavalle, korkealaatuiselle koulutussisällölle musiikin tuottajille.
 • Rumpusetin kokoaminen voi olla melko aikaa vievää, mutta jos se tehdään oikein, se voi olla arvokas sijoitus.
 • Kun olet keksinyt myytävän tuotteen, keksiä hinnoittelu.
 • Se on vaikein, mitä olen koskaan työskennellyt, ja surkein, mitä olen koskaan ollut.
 • Jos haluat todella tietää tekijänoikeuksia koskevista asioista, suosittelen syventämään tekijänoikeuslakia käyttämällä hyvää ystäväämme Googlea tai ottamalla yhteyttä asianajajaan.

Tutustu Musiikin Lisensointiin

Voit ansaita paljon rahaa sinne, jos pystyt jatkuvasti pysymään karttojen kärjessä ja rakentamaan fanikantasi. Aion ajallisesti matkustaa takaisin vuoteen 2019 ja teeskennellä kuin puhun 20-vuotiaan itseni kanssa, joka on pakkomielle luomalla lyöntejä makuuhuoneeseeni, mutta tiennyt mitään rytmien myynnistä verkossa. Mutta oikein tekeminen on toinen asia, ja käsittelemme sitä tänään. Hauska asia työskentelee nyt kotona Internet-tutkimus ansaitsee rahaa verkossa swagbucks ajattelen sitä... Verkkokaupankäynti - paras alennusvälitys, kauppaa osakkeita CFD- tai Live Trade American -osakkeina maailman johtavalla alustalla. valitetut dudes maksoivat silti hinnan saadakseen sen yksinomaan lmao. Taiteilija maksoi:

Jos kappaleesi käytettiin online-miksauksessa tietämättäsi, saatat menettää ansaitsemasi rahaa. Mikään ei ole kuin yhteyksien luominen henkilökohtaisesti. PayPalin avulla asiakkaat käsitellään nopeasti. Videopelien pelaaminen ja television katseleminen kolme yötä viikossa.

Beat Store -palveluntarjoajat

Vaikka Instagramia ei ole suoraan määritetty myymään lyöntiä verkossa, se on silti tehokas työkalu beat-myynnin tuottamiseen. Tässä on esimerkki siitä, miten tämä voisi potentiaalisesti todeta tosielämän tilanteessa. Aloin kokeilla ja haastaa itseni. Mutta myynti ei ollut taivas-raketti. Yleisesti ottaen, mitä enemmän kulutat, sitä enemmän ansaitset. Entä jos kappale alkaa tuottaa miljoonia dollareita ja myyt yksinoikeudet kyseiseen kappaleeseen alle 1000 dollarilla? Markkinoinnin ja myynninedistämisen suhteen yksi parhaista tavoista saada huomiota on YouTuben kautta. Pitäisikö minun sijoittaa bitcoiniin? onko se turvallista?, peukaloasemaksi suunniteltu Ledger Nanossa on kylmä lompakot, jotka vaihtelevat noin 60–120 dollaria. Koska tässä skenaariossa kappaleella on 3 erilaista tekijänoikeuksien omistajaa.

Verkkosivusto toimittaa asiakkaillesi myös lyömättömät versiot lyönteistäsi. CDBaby on maksanut minulle toistaiseksi 5877 dollaria, joista suurin osa on tullut digitaalisen jakelun ja synkronoinnin lisensseistä. Useimmat ovat kuitenkin vanhentuneita ja menevät vain rytminmyynnin ulkopuolelle. 404 sivua ei löydetty!, miksi käyttää ylimääräistä rahaa? Jos et ole mukava ja avulias tai neutraali, pidä suu kiinni. Viimeinen huomioon otettava tekijä on tulojen jakautuminen.

Viimeiseksi voit ottaa yhteyden studioon, joka tarjoaa tuotantopalveluita.

Mainosta Lyöntejäsi

Jotkut teistä saattavat ajatella, että nämä hinnat ovat kohtuuttoman alhaiset, ja jotkut teistä saattavat uskoa olevansa fantastisia. Cme laajentaa bitcoin-jalanjälkeä, perinteisillä rahoitusmarkkinoilla johdannaisia ​​käytetään spekulointikohteina sekä vakuutuksina tappioista. Musiikki, jonka tein, oli jännittävä kuin helvetti. Mutta nyt katsotaanpa kahta päätapaa myydä lyöntiä verkossa.

Vaikuttaa mahdottomalta aloittaa yritystä päivittäisten rutiinien vieressä.

Napsauta tätä, kun haluat tilata tuottaja tiedostoja ja siirtyä kulissien taakse, kun autan työskenteleviä musiikin tuottajia kasvattamaan liiketoimintaansa.

Bandzoogle-blogi

Jos sinulla on kotistudio, voit tallentaa taiteilijoita puolella. Alla on upea grafiikka, joka selittää suosituimpien suoratoistosivustojen eri rojaltitasot. Kun et voi juoksua talosi ympäri, tee muutama vaihe. Sosiaalisessa mediassa kilpailet aina paikasta jonkun aikajanaan. TODELLINEN LIIKETOIMINTASUOJA ASIAKKAIDEN PALAUTTAMISESSA. Olen tutkinut sitä ja uskon todella, että tämä on uusi malli ansaita rahaa tuottajana/lyömättömänä valmistajana, ja uskon, että se on ikivihreä. Se on hyvin yksinkertainen prosessi.