75 Verkkotöitä kotitöistä, joita voit tehdä kannettavalla tietokoneella

Painepesu betoni. Saitko kirjoittaa? Harkitse osa-aikatyön tekemistä teknisen tuen asiantuntijana. Myy tietokoneesi suorittimen aika MQL 5: n jäsenille, jotka käyttävät lisävoimaa tietojen analysointiin tai uusien matemaattisten mallien kehittämiseen. Suosittua nyt, uusia tutkimuksia tehdään yleensä joka päivä. Mutta se vie sinut ulkopuolelle ja kaukana pöydästä ansaitsemaan kunnollisen osan tai kokopäiväistä tuloa. Tarvitset ylimääräistä rahaa, mutta et ole varma mistä aloittaa (tai mikä on legit). Alla on korkeasti maksettava viittausohjelma, jonka avulla voit tehdä joitain lisätuloja verkossa.

Painepesu on yritys, joka vaatii alkuinvestoinnin ja jonkin verran paperityötä aloittamiseksi. Vaimoni todella teki tämän muutama vuosi sitten, kirjoittaen syömisestä rintasyövän ehkäisyyn. Ja yksi tällä hetkellä laillisimmista freelance-mahdollisuuksista on kirjoittaminen. Jotkut hänen kurssin moduulit sisältävät:

  • • Voit työskennellä kotoa ja olla oma pomo.
  • Etsitkö joustavaa sivutoimistoa verkko-ohjaajana?

Painepesu on yritys, joka vaatii alkuinvestoinnin ja jonkin verran paperityötä aloittamiseksi. Tarjoa uima-altaan siivouspalveluja kesäkaudella. Täältä löydät koulutusta piilotettujen kykyjesi terävöittämiseksi ja parantamiseksi:

Sähköisten kirjojen ja virtuaalisten tuotteiden myynti on suosittu tapa ansaita rahaa verkossa. Tarvitset vaaditun työn suorittamiseen tietokoneen, joka täyttää puhelinkeskuksen ohjeet, kuulokkeet, Internet-yhteyden ja lankapuhelimen. Jos sinulla on jo työtä ja työskentelet tietokoneella, kysy työnantajalta kotoa työskentelyä. Anna viittauskoodini, C8MNU, kirjautumisen aikana, ja saat 2019 hakupistettä (2 dollaria. )Mene Craigslistin tai Upworkin läpi ja etsi itsellesi tietojen syöttö- ja hallintotöitä. Valitse tuotteita, jotka ovat aina kysyttyjä ja joita voidaan myydä enemmän kuin niiden luomiseen tarvittavat materiaalit ja aikakustannukset.

Web-kehittäjä/suunnittelija

Hän ilmoittautui luokkiin, sai pysäköintikorttinsa ja kaiken sen. Yhden verkkosivuston, Creative Marketin, avulla voit myydä valokuvia, grafiikoita ja muuta taidetta. Siellä on paljon mahdollisuuksia riippumatta siitä, työskentelevätkö ne verkkolehdissä ja verkkosivustoissa tai kirjoittavat yrityksille, jotka luovat blogiviestejä, merkkituotteita, uutiskirjeitä tai lehdistötiedotteita. Asioiden liikkuessa voi olla vaikea sanoa potentiaaliselle asiakkaalle “ei. Jotkut sivustot vaativat tilauksen, mutta ne voivat tarjota ominaisuuksia pilvisäilöstä salasanalla suojattuihin gallerioihin ja räätälöityyn verkkosivustoon. Vain rekisteröidy ja odota sähköpostia kaikilla mahdollisilla mahdollisuuksilla. Saat 10 dollaria PayPalin kautta jokaisesta 20 minuutin videostasi.

Sinäkin voit olla tietolähde (tai huvi) kaikelle, joka kiinnostaa sinua. Muista vain ajoittaa videohaastattelu heti hakemuksen valmistumisen jälkeen. Näiden sivustojen tuntihinta, joka usein johdetaan sisällönmyllyksi, ei todennäköisesti ole hämmästyttävää, mutta voit työskennellä ylöspäin järjestelmässäsi ja siirtyä korkeampaan sanakohtaiseen hintaan ja ansaita kunnollista rahaa, varsinkin jos olet nopea kirjailija. Kuinka voit ansaita enemmän rahaa? Hyvin usein huomiotta jätetyt arkipäivän esineet tekevät tempun, kuten yksinkertainen kynä ja paperi.

  • Online-videoneuvottelusovellukset, kuten Skype ja FaceTime, antavat terapeuttien ja heidän potilaidensa mahdollisuuden puhua ilman, että kummankaan heidän on mentävä minnekään.
  • Maksuja lukuun ottamatta tarjotaan myös bonuksia.

Ryhdy Online-tuomariksi

Tällä hetkellä voit odottaa saavuttavan jopa 5%: n kiinteän tuoton, riippuen siitä kuinka kauan valitset lainata. Niiden avulla yksityishenkilöt ja yritykset voivat lähettää hankkeita, ja freelancerit voivat tehdä tarjouksia. Valitettavasti pitkään pidetty Star Wars- ja X-Files-kauppakorttikokoelmani myivät vain muutaman sentin eBayssa, joten päätin vain säilyttää ne muistoksi. Se vie tilannekuvia tekemästäsi ja käyttää niitä mainostajien tietämään paremmin väestötietosi. Kaikkien tähän mennessä mainitsemiemme tapojen lisäksi voit harkita myös ansaitsemista vanhanaikaisella tavalla ylimääräisellä hälinällä. Tämä on luettelo yli 50 todistetusta ideasta ansaita rahaa verkossa vuonna 2019. Jos et käytä pysäköintitilaa ja asut vilkkaalla alueella, saatat olla onnea.

Siivous on yksinkertainen tehtävä, mutta sillä on suuri tulopotentiaali. Yritykset etsivät parhaita paikkoja verkossa kohdistaakseen uusia asiakkaita omistamiensa kanavien ulkopuolella. Suorat vai epäsuorat sijoitukset, nämä kysymykset voivat saada sinut niin sekavaksi, että ne estävät sinua aloittamasta. Voin esimerkiksi ohjata siskoni Personal Capitaliin, ja me molemmat ansaitsemme 20 dollarin Amazon-lahjakortin. Nämä miljoonat vierailut ovat käännetty arviolta €95 miljoonaa netto arvoinen Cashmore, joka on yksi vaikutusvaltaisimmista nuorten yrittäjien planeetalla.

Tarjoa mobiilipesulapalveluita. Sinun ei tarvitse perinteistä kustantajaa ja taloudellista tukea oman kirjan julkaisemiseen. Maksu voi olla välillä 1. 95 kuukaudessa (alle kuppi kahvia!) Kun kirjaudut Roveriin.

Lemmikkien hoitoa koirille ja kissoille.

Käännä Tavarat

Varatut asunnonomistajat haluavat jonkun vetävän pois vanhat kodinkoneet. Power trading fx, joten jos tuotat voittoa kaupalla tällä tilillä, Maverick FX vie 20-30% voitosta. Jotkut yritykset tarjoavat myös bonuksia peruspalkansa lisäksi. Työskentele hyväntekeväisyyskeräilijänä. Ok, joten tämä työ vie tietyn tyyppisen ihmisen, koska joudut ottamaan paljon hylkääviä ja pysyviä. Mutta mitä tapahtuu, jos et pysty jatkamaan korkea-asteen koulutusta?

Itse asiassa Swagbucks on yksi teini-ikäisten suosituimmista online-töistä. Tämä maksaa kuitenkin kustannuksin - jos joku laiminlyö lainansa (eli et voi suorittaa maksuja), olet onnekas. Swagbucks antaa sinulle myös 5 dollarin bonuksen vain rekisteröitymiseen. Onko sinulla loistava idea luoda tuote, palvelu tai jopa peli, jota muut haluaisivat pelata? S’more antaa sinulle ilmaisia ​​lahjakortteja, joiden avulla mainoksia voidaan näyttää älypuhelimen lukitusnäytössä.

Freelancer ei tarkoita vain kirjoittamista. Siirry lähimpään romun kierrätyslaitokseen nouton jälkeen. Hio puhetta kirjoittamistaitosi ja voit tehdä vakavia ylimääräisiä tulokirjoituspuheita poliitikkoille ja liikemiehille. Myy kauniit valokuvasi luomalla oman online-valokuvausyrityksen. Tässä on ystäväni Jerryn aiempi profiili, joka tuotti 10 000 dollaria kuukaudessa voittoa osoittaen, kuinka ansaita rahaa Airbnb: llä on niin helppoa. Neliö on suosittu ja suhteellisen kustannustehokas vaihtoehto: Muista, että sinun tehtäväsi isäntänä on tehdä vieraiden oleskelusta mahdollisimman mukavaa ja miellyttävää.

Tule Freelance-kirjoittajaksi (tai Oikolukijaksi)

Vaikka siellä on paljon huijauksia, olemme korostaneet 15 parasta laillista tapaa ansaita rahaa verkossa. Tarvitset kannettavan ja luotettavan internetin. Se on nopeaa, helppoa ja voit ansaita vähän rahaa sen tekemisestä. Sivustot, kuten Rover. Tai varmista, että käytät aina Ebates-kaltaista työkalua saadaksesi alennuksia verkosta kaikesta, mitä kulutat! Voit aloittaa sijoittamisen vain yhdellä dollarilla näillä ilmaisilla sijoitussovelluksilla.

Mutta saat tämänkaltaisen valtavan tarjouksen joka kerta.

19 Nopeita Ja Helppoja Tapoja Ansaita Rahaa Kotona

Selvitä, kuinka paljon voit ansaita Airbnb-omaisuuden arvolaskurilla. Swagbucksin kaltaiset sivustot pyytävät sinua katsomaan tiettyjä videoita ja pitämään niistä. Se on hauskaa, ja voit myös pelata ilmaiseksi sekä kilpailla palkinnoista.

Palvelut

Lue lisää saadaksesi tietoa mielenkiintoisista tavoista ansaita rahaa kotona. Useimmat yritykset tarkistavat, täytätkö tekniset vaatimukset ja että sinulla on tarvittavat taidot menestyäkseen. Onko sinulla ainutlaatuista taitoa, joka voisi tuottaa tuotteen tai palvelun, josta joku maksaa?

Kun käytät tätä ohjelmistoa, sinut luetellaan suojatussa uima-altaassa, jossa apua tarvitsevat ostajat näkevät yksityiskohdat, mitä tietokoneesi voi tarjota.

Palvelusta he laskuttavat sinulta prosentin vuosittaisista säästöistä. Aloita sijoittamalla mainos yhteisön sanomalehdissä tai ilmaisissa viikkolehdissä ja sekoita kärsivällisyyttä, joustavuutta ja hinnasuunnitelmaa, joka on oikeudenmukainen sinulle ja asiakkaillesi. Onko sinulla autoa, joka vain istuu tyhjäkäynnillä suurimman osan ajasta? Voit tehdä monia erilaisia ​​tehtäviä, kuten: Tämä voi tarkoittaa sinulle alennuksia tai yksinkertaisia ​​rahat takaisin -sopimuksia.

Lääketieteellinen Koodaus Ja Laskutus

Aloittaminen voi maksaa noin 3500 dollaria, mutta tulomahdollisuudet ovat rajattomat ja harkinnan arvoiset. Harkitse autojen osien ostamista ja myyntiä verkossa Amazonissa tai eBayssa tai henkilökohtaisesti ansaitaksesi ylimääräisiä tuloja. Tämä on myös loistava tapa ansaita rahaa YouTube-kanavaltasi tai blogistasi, selainta voi käyttää vapaasti, kuten Chromea ja Firefoxia, ja se on hyvä tapa tehdä joitain varamuutoksia web-selaamisen aikana. Jos sinulla on luotettava ajoneuvo, puhdas ajotietue ja älypuhelin, autolla ajaminen on todellinen mahdollisuus. Turvatornin, jonka he ostivat 6 200 dollarilla ja käänsi 25 000 dollarilla vain kuukautta myöhemmin.